• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 218lei
  • 219lei
 • Producator (1)
   Mai mult
Cum se intretin si se curata husele pentru scaune auto?

Majoritatea huselor pentru scaune auto sunt fabricate din materiale care pot fi curatate usor. Este recomandat sa urmati instructiunile de intretinere furnizate de producator. De obicei, husele pot fi sterse cu o carpa umeda sau aspirate pentru a indeparta murdaria si praful. Unele huse pot fi chiar spalate la masina de spalat haine, dar este important sa verificati eticheta produsului pentru a evita deteriorarea.

Sunt husele pentru scaune auto compatibile cu airbag-urile laterale?

Da, multe huse pentru scaune auto sunt proiectate pentru a fi compatibile cu airbag-urile laterale. Aceste huse au cusaturi speciale care permit deschiderea airbag-urilor in caz de accident. Este important sa verificati specificatiile produsului pentru a va asigura ca husele alese sunt compatibile cu airbag-urile din masina dvs. si sa urmati instructiunile de montare corecta pentru a nu compromite siguranta.

Pot folosi husele pentru scaune auto pe timp de iarna?

Da, husele pentru scaune auto sunt utile si pe timp de iarna. Ele ofera un strat suplimentar de izolatie, mentinand scaunele mai calde. Exista chiar huse special concepute pentru iarna, care includ caracteristici suplimentare, cum ar fi incalzirea electrica. Acestea pot fi conectate la priza de 12V a masinii si ofera un confort sporit in zilele reci.