Va multumim ca doriti sa aflati mai multe despre noi!

Eurostoc.ro - Magazin Online cu Produse Bune la Preturi Corecte!

In cadrul magazinului online Eurostoc.ro veti descoperi o gama larga de produse din categoriile Casa si Gradina, Bricolaj, Accesorii Auto, Ingrijire Personala, IT&C, Gadgeturi, Jucarii, Sport si Activitati in Aer liber, Electrocasnice, Audio-Video, etc. Practic, ne dorim sa adunam intr-un singur loc produse de calitate (euro-stocuri) pentru orice domeniu, avand in vedere invazia de fake-uri din comertul online din ultima perioada.

Eurostoc.ro este un magazin online dezvoltat de un grup de tineri antreprenori care au in spate o experienta de 5-10 ani in comertul electronic. Ideea de la care s-a pornit acest proiect este respectul pentru clienti, fapt pentru care ne straduim sa oferim cele mai bune servicii si produse pentru clientii nostri. Astfel, toate produsele comercializate de magazinul nostru au fost atent studiate si testate inainte ca acestea sa fie incluse in oferta noastra.

Ne axam pe seriozitate si respect pentru clienti, iar aceste doua lucruri le putem dovedi doar prin calitatea produselor si servicilor oferite. Scopul nostru este sa dezvoltam o gama de produse care sa indeplineasca anumite standarde de calitate. Majoritatea produselor comercializate sunt importate din Uniunea Europeana, respectand toate normele europene de calitate si siguranta. Ne dorim sa oferim clientilor nostri produse ale brandurilor deja celebre in intreaga lume, dar si produse de branduri europene mai putin cunoscute in Romania.

De asemenea, am cautat sa punem la dispozitia clientilor nostri o gama diversificata de produse la bugete pentru fiecare buzunar. Personalul nostru specializat are o experienta foarte buna in alegerea produselor pe care le doriti. In comparatie cu alte magazine online, noi va incurajam sa ne contactati daca aveti intrebari sau doriti asistenta in alegerea unui produs. Stim ca alegerea produselor uneori este o sarcina dificila, dar aceasta ne diferentiaza de competitorii nostri. Telul nostru este de a crea o experienta cat mai placuta in ceea ce priveste cumpararea produselor iar apoi folosirea lor.

Suntem in permanenta preocupati de oferirea a cat mai multor imagini de calitate la fiecare produs, o descriere cat mai detaliata. In plus, am adaugat module care sa ajute in evaluarea, compararea produselor si publicarea review-urilor primite de la dumneavoastra. Gama noastra de produse este in continua dezvoltare, iar daca un produs nu corespunde asteptarilor mai multor clienti, acesta va fi reanalizat de echipa noastra si eventual eliminat din oferta noastra. In acest sens va oferim posibilitatea de a oferi review-uri in pagina de produs pentru a ajuta si alti cumparatori in decizia de cumparare.

Astfel, pentru a nu ne abate de la cele doua principii de la care am pornit, seriozitate si respect pentru clienti, ne-am propus sa ne focusam pe imbunatatirea satisfactiei clientilor, colaborarea cat mai buna cu partenerii de afaceri pentru a oferi calitate, inovatie si valoare. Va multumim ca v-ati facut timp sa cititi mai multe informatii despre magazinul online Eurostoc.ro.

Eurostoc.ro