Livrarea Produselor

Costul livrarii produselor este 20,99 lei oriunde in Romania. In cazul coletelor mai grele de 10 kg, costul transportului poate creste, iar cumparatorul va fi anuntat despre acest lucru. La stornarea comenzilor costul de transport nu se storneaza.

ATENTIE: Firma de curierat va elibera chitanta sau bonul fiscal pentru plata efectuata ramburs la curier!

IMPORTANT: Clientul are obligatia de a verifica coletul primit la receptionarea acestuia in prezenta agentului firmei de curierat care a facut livrarea produselor. In cazul in care pachetul prezinta daune, defecte, lovituri, zgarieturi, sparturi, vizibile cu ochiul liber, acestea se constata pe loc printr-un proces verbal de constatare daune completat si semnat impreuna cu agentul firmei de curierat care a facut livrarea. Produsele sunt asigurate pana la primirea de catre clientul nostru. Orice reclamatie ulterioara receptionarii produselor cu privire la defecte, lovituri, zgarieturi, sparturi sau alte daune, vizibile cu ochiul liber care ar fi fost posibil sa apara in timpul transportului produselor si care nu au fost constatate in procesul verbal de constatare daune nu este luata in considerare!

Livrarea produselor se face in functie de stocul produselor in momentul plasarii comenzii, iar termenul de livrare este de 24 - 72 ore din momentul confirmarii comenzii (exceptand zilele nelucratoare de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale). In cazul produselor importate direct de SC Eurostoc Online International SRL si care nu se afla in stoc, termenul de livrare se poate prelungi cu pana la 20 zile lucratoare.

Livrarea produselor se realizeaza prin intermediul companiilor de curierat rapid. Produsele se afla si se livreaza in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Produsele sunt comercializate si livrate doar in Romania.

Procesarea comenzilor se va face in ordinea inregistrarii lor in sistem. Dupa procesarea comenzii vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a stabili detaliile de livrare. Comenzile primite la sfarsitul saptamanii vor fi procesate incepand de luni in ordinea primirii lor.

Plasarea unei comenzi online valide nu garanteaza clientului rezervarea si/sau livrarea produsului comandat. Confirmarea stocului si rezervarea produsului in vederea onorarii comenzii se face de catre operatorii nostri prin telefon sau prin e-mail. Anularea comenzilor online de catre cumparatori se face telefonic sau prin e-mail trimis pe adresa contact@eurostoc.ro.


Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor si a campaniilor de reduceri

In perioada sarbatorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-20 zile lucratoare.