Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in Romania.

Modalitati de Plata

1. Plata Ramburs la Curier

Plata se face in momentul primirii coletului de la curier, cu numerar in lei sau cu card bancar daca agentul firmei de curierat dispune de POS. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii sau a mailului de confirmare a comenzii. Livrarea produselor se face de catre curieri, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

ATENTIE: Firma de curierat va elibera chitanta sau bonul fiscal pentru plata efectuata!

Coletul se poate verifica de fata cu firma de curierat. Produsele sunt asigurate pana la primirea de catre clientul nostru.

2. Plata cu Cardul Bancar

Platile online cu Cardul se pot efectua pe site-ul nostru prin card de debit/credit Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Pentru a efectua plata online cu cardul in pasul urmator vei completa datele necesare pentru acest proces prin sistemul securizat de plati online asigurat de catre procesatorul specializat de plati online sigure, MobilPay (NETOPIA Payments SRL).

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in LEI, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele MobilPay. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru platile online cu Cardul de credit/debit sau cu Cardul de cumparaturi in rate.

Eurostoc.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului specializat pentru servicii de plata online!

3. Plata in Rate prin Cardurile de Cumparaturi (fara dobanda)

Pe Eurostoc.ro poti achita comenzile in rate fixe fara dobanda, in functie de cardul tau de cumparaturi. Dupa ce veti alege metoda de plata online cu cardul bancar, introduceti numarul de card in pagina procesatorului de plati iar sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate fixe fara dobanda, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit si eligibil pentru comanda dvs.

4. Plata in Avans prin Ordin de Plata

Plata in avans prin OP se face doar in baza facturii proforme emise de SC Eurostoc Online International SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Viramentul bancar se face pe baza facturii proforme in contul firmei de mai jos:

Firma: Eurostoc Online International SRL
CUI: RO40769403

Cont IBAN lei: RO48INGB0000999908949849 - Banca ING Bank, Alba Iulia
Cod BIC/SWIFT: INGBROBU

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in conturile de mai sus, a proformei emise.


FACTURA si GARANTIA se emit doar in format electronic si se trimit prin email clientului. De asemenea, aceste documente pot fi descarcate oricand din contul dvs. de client sau pot fi solicitate telefonic sau prin email. In unele cazuri, Garantia poate fi acordata doar pe baza facturii.