Grill ceramic cu cărbuni LeChef BBQ Guru ProSerie 2.0, Monolith Essential GrillCooking
Descriere Grill ceramic cărbuni LeChef BBQ Guru
Grill ceramic cu cărbuni LeChef BBQ Guru PRO-Serie 2.0, Monolith
Grill ceramic cu cărbuni LeChef BBQ Guru ProSerie 2.0 este cel mai mare model din familia Monolith, conceput pentru toți cei care doresc să facă o impresie culinară grozavă. Suprafața impresionantă a grătarului de 52 cm în diametru îl face kamadoul ideal pentru grătar gourmet extins, fie pentru o petrecere mare în grădină, o masă sau pentru profesioniștii grătarului care doresc să experimenteze spațiul și posibilitățile. Ceramica de înaltă calitate a lui LeChef asigură o reținere excelentă a căldurii și o distribuție uniformă a căldurii, în timp ce garnitura din fibră de sticlă cu incrustație din oțel inoxidabil în capac și corp asigură o etanșare optimă și o întreținere ușoară. O supapă de capac robustă din fontă cu sistem de glisare asigură reglarea precisă a temperaturii, chiar și la deschiderea capacului. Acest model este echipat cu un adaptor gata pentru controler. Focarul divizat și sistemul integrat de colectare a cenușii din oțel inoxidabil nu doar sprijină curățarea, ci și manipularea la grătar. Sistemul inovator de alimentare cu chips vă permite să adăugați arome de fum fără a compromite stabilitatea temperaturii. Balamaua special dezvoltată, cu funcționare lină de pe capac, face ca acest grătar spațios să fie o joacă de copii. Sistemul de gratar Smart Grid va ofera flexibilitate suplimentara atunci cand pregatiti: gatirea indirecta si gratarul direct in acelasi timp sunt usoare cu LeChef. Această varietate de opțiuni de preparare face din Monolith LeChef ProSeries 2.0 un kamado care impresionează nu numai prin dimensiunea sa, ci și prin versatilitatea sa culinară. El este gata să accepte orice provocare și să transforme fiecare experiență de grătar într-o sărbătoare a aromelor. Specificații Tehnice:Dimensiuni ( L x l x h ) | 80 x 72 x 85 cm |
Diametrul grilei de gătit | 52 cm |
Material | Ceramică |
Material grilă | Oțel inoxidabil |
Greutate | 140 kg |
Sistem Smart Grid | Inclus |
Suport pentru Sistem GURU | Da |
Sistem afumare | Da |
Deflector căldură | Da |
Culoare | Negru |
Garanție | pe viață, limitată |

Ce este Kamado?
Kamado este un cuvânt de origine japoneză ce se referă la un mod de gătire pentru care se folosește un cuptor din argilă sau din ceramică. Grătarele Kamado moderne sunt realizate din ceramică pentru a ajuta la încălzirea eficientă și la minimizarea pierderii aromelor. Monolith este vârf de lance în ceea ce privește grătarele tip Kamado. Este realizat din ceramică extrem de rezistentă la temperaturi mari și din componente din inox de înaltă calitate. Proprietățile intrinseci ale ceramicii folosite pentru grătarele Monolith, cum ar fi conductivitatea, izolarea termică și rezistența la mediul înconjurător și la agenți chimici, ajută la folosirea într-un mod eficient și elegant a acestei metode străvechi de gătit (de peste 3000 de ani). Grătarele Monolith sunt construite din ceramică rezistentă la ardere, cu un glasaj exterior extrem de rezistent la degradare. Durabilitatea grătarelor Monolith este inegalabilă, nu ruginesc și nu crapă. Temperatura se reglează printr-un sistem foarte precis care furnizează o gamă de temperaturi de la 70 grade Celsius până la 400 grade Celsius.Eficiență
Datorită eficienței unice a acestui grătar, este nevoie de foarte puțină energie pentru a menține temperatura dorită. Folosind numai 2,5 – 3 Kg de carbune, grătarul Monolith poate funcționa la temperatură joasă timp de 24 de ore. Fie că doriți să preparați alimentele prin metoda slow cooking, frigere directă, coacere sau afumare, grătarul Monolith ajută la obținerea unor rezultate perfecte, combinând avantajele unui grătar clasic cu cele ale unui cuptor din cărămidă. Consumul de cărbuni este cu 25 – 50% mai mic față de un grătar obișnuit. Temperatura dorită se obține foarte rapid datorită efectului de șemineu astfel încât, la 15 minute după aprindere, se poate începe gătitul (cu mult mai puțin combustibil ars în faza de încălzire). Față de alte grătare ceramice, Monolith se deosebește prin design și circulația redusă a aerului care previne uscarea cărnii și îi păstrează suculența; în plus, este dotat cu un sistem de încărcare cu talaș/rumeguș/peleți de afumare pentru a conferi cărnii un gust delicios de BBQ, fără a fi nevoie să ridicați capacul grătarului! Monolith ajută la obținerea unor experiențe de neuitat.
Gătire directă
Gătitul direct este utilizat în primul rând pentru prăjirea alimentelor și pentru gătitul alimentelor care durează mai puțin de 20 de minute. Alimentele sunt plasate direct deasupra sursei de căldură pe grătarul din oțel inoxidabil și ar trebui, în general, să fie întoarse o dată la jumătatea timpului de gătit. Această metodă este de obicei cea mai bună pentru bucăți relativ mici de mâncare care se pregătesc rapid, cum ar fi creveți, fripturi, hamburgeri, hot dog, cârnați și legume.
Gătire indirectă
Gătitul indirect implică crearea unei bariere între cărbuni și alimente. Deoarece alimentele sunt gătite la căldura reflectată în interiorul suprafețelor grătarului, alimentele se gătesc încet și uniform pe toate părțile și nu trebuie întoarse. Puteți creea căldură indirectă pentru mâncarea dvs. prin plasare pietrei deflectoare peste cărbunii fierbinți. Este ideal pentru carne tradițională, pentru grătarele care necesită o lungă, lentă gătire la foc mic, cum ar fi coaste, piept, curcan întreg și carne de porc trasă.
Gătire combo
Gătitul combo este cel mai versatil mod de a găti. Combină atât căldura directă, cât și căldura indirectă pentru gătind o gamă largă de alimente în același timp. Faceți un foc în două zone, folosiți coșul de cărbune cu despărțitor. Poziționați cărbunii pe o parte a grătarului pentru găti direct, fierbinte si lăsați cealaltă parte goală. Puneți o piatră deflectore înjumătățită pe cealaltă parte fără cărbuni pentru temperatură mai scăzută gătiți lent inaceastă zonă fără flacără directă.
Piatră pizza & coacere
Piatra de pizza ceramică poate rezista la temperaturi ridicate și formează condițiile unui cuptor de cărămidă pe grătarul dvs. Această metodă este cea mai bună pentru a găti pizza în stil gourmet sau pentru a coace desert și pâine. Pentru a utiliza această configurație, așezați piatra de pizza deasupra grătarului din oțel inoxidabil și coșului de cărbuni.
- Grill ceramic cu cărbuni LeChef BBQ Guru ProSerie 2.0
- Sistemul Pro Series 2.0 care include: 2 grătare în formă de semicerc, 2 tăvi în formă de semicerc, 2 pietre ceramice în formă de semicerc
- Mese laterale din lemn de bambus
- Sistem Guru ( fară termometru )
- Alimentator chipsuri pentru afumat
- Coș de cărbune cu separator
- Grid Lifter
- Lopată pentru cenușă
Caracteristici:
- Sistem unic din seria Pro și Firebox
- Noul sistem de balamale pentru deschidere și închidere fără efort
- Ventilator guru pentru grătar încorporat
- Noi garnituri de etanșare din oțel inoxidabil și fibră de sticlă
- Benzi din oțel inoxidabil
- Noul ventil de evacuare vertical
Controlul complet al grătarului
Pentru Monolith BBQ Guru Edition există două controlere diferite. Pe lângă temperatura ambientală, BBQ Guru poate afișa și temperatura de bază a alimentelor printr-un senzor de temperatură suplimentar. Cu BBQ Guru UltraQ de top, vă puteți conecta prin Wifi și astfel puteți accesa o bază de date care stochează istoria proceselor de grătar anterioară și oferă în plus un număr mare de rețete la grătar.Distribuie rețetele tale cu UltraQ
Sincronizați UltraQ-ul cu pagina web și funcțiile site-ului BBQ Guru ShareMyCook.com. Alăturați-vă comunității online BBQ Guru - creați și împărtășiți instrucțiuni cu ceilalți, vedeți modul în care alți experți gătesc pe grill, încărcați-vă imaginile cu mâncăruri delicioase și susțineți-i pe alții.


Mod ramp
Această funcție permite reducerea temperaturii spațiului de gătit înainte de atingerea temperaturii potrivite în interiorul cărnii. Dacă modul rampă este setat la (RAY), acesta este activat la o temperatură scăzută (aprox. 110° C). Acest mod este utilizat pentru „gatit la foc mic”, astfel încât alimentele să nu se ardă prea mult. Această funcție scade treptat temperatura spațiului de gătit la temperatura centrală setată, de îndată ce senzorul spațiului de gătit se află la cca. 110° C al senzorului de temperatură presetat al interiorului. Unitatea de control menține temperatura spațiului de gătit puțin peste temperatura miezului, atât timp cât avem cărbune(combustibil).Funcție capac deschis
Această funcție permite restabilirea rapidă a temperaturii țintă după deschiderea capacului. Dacă opțiunea „Open-Lid” este setată la (oLY) în meniu, detectarea capacului deschis este activată. Când capacul este deschis, temperatura scade. Acest lucru poate determina suflanta să „ardă” cărbunele (combustibilul) și să determine depășirea temperaturii țintă atunci când capacul este închis. Acest mod detectează când capacul cuptorului este deschis și minimizează funcționarea ventilatorului în acest timp. Temperatura crește întotdeauna dacă capacul spațiului de gătit este deschis și închis des, chiar și atunci când ventilatorul este oprit. În setarea din fabrică, modul „Deschidere capac” este întotdeauna activat. Dezactivați această caracteristică dacă aveți probleme cu fluxul de aer excesiv. Pentru a evita alarmele false atunci când modul este activat, nu sună nicio alarmă atunci când temperatura scade și capacul este deschis.
Balamale
Balamale realizate din oțel inoxidabil rezistente în timp.
Izolație Rezistentă
Izolația este rezistentă și din oțel inoxidabil de calitate superioară.
Pro Serie 2.0
Pro Serie 2.0 ce iti permite adugarea de accesorii pe jumate din suprafața de gătit.
Sertar afumare
Sistem exclusiv de alimentare pentru chipsuri afumate și peleți. Condiți de garanțieToate componentele ceramice: | Pe viață, cu excepția uzurii sau deteriorării cauzate de uzura normală |
Componente metalice: | 5 ani, cu excepția uzurii sau deteriorării cauzate de uzura normală |
Toate celelalte părți: | 2 ani |
Diferența fundamentală față de un alt cuptor sau grătar cu gaz clasic este că MONOLITH folosește căldură radiantă din ceramică în loc să circule aerul cald. Drept urmare, mâncarea rămâne mult mai suculentă și acest principiu face din Kamado MONOLITH un adevărat grătar. MONOLITH este un brand german premium format de o echipă de iubitori de grătar și pasionați de grătar, cu ideea unei libertăți nelimitate atunci când faci grătar, o bucătărie de exterior universală, optimizată tehnic, cu o gamă în continuă creștere de accesorii și în cele din urmă prietenia grătarului cu grătarul.
Bine ați venit în lumea fascinantă a grătarelor MONOLITH Kamado, unde gătitul tradițional se întâlnește cu perfecțiunea modernă. Aceste grătare speciale, cunoscute pentru designul lor în formă de ou și corpul ceramic, combină tradițiile vechi de milenii cu dorința modernă de versatilitate și excelență a aromei în grătar. Cu gama extinsă de accesorii pentru grătar, cărbune și peleți de fum, grătarul MONOLITH devine și mai versatil - veți fi uimit de ceea ce este posibil cu grătarul dvs. Kamado MONOLITH. Instrumentele perfecte - pentru rezultate perfecte.
Specificatii Grill ceramic cărbuni LeChef BBQ Guru
Recenzii Produse Grill ceramic cărbuni LeChef BBQ Guru
sa aleaga cel mai bun produs Adauga o recenzie