Masina de Pasat Rosii si Legume Emanuel 24cm cu 3 Site Italia Material Inox pentru Macinat si Stors Suc de Rosii si Bulion
Descriere Masina Pasat Rosii Legume Emanuel 24cm
Masina de Pasat Rosii si Legume Emanuel 24cm cu 3 Site Italia Material Inox pentru Macinat si Stors Suc de Rosii si Bulion
Avantaje:
- masina manuala pentru rosii sau alte fructe si legume originala Emanuel 3 O.M.A.C Italia
- fabricata in Italia din inox alimentar 18/10
- pachetul contine 3 site interschimbabile cu gauri de marimi diferite: grosier, fin sau foarte fin
- este prevazuta cu 3 picioare pliabile pentru a se fixa cat mai usor pe oala sau orice vas
- toate piesele sunt fabricate din inox alimentar de inalta calitate (nu ruginesc)
- se monteaza si demonteaza foarte usor
- poate fi spalata in masina de spalat vase sau se poate clati usor cu apa calda
- a se evita materiale care pot provoca zgarieturi
- ideala pentru pasarea si stoarcerea rosiilor pentru obtinerea sucului de rosii, insa se poate folosi si pentru alte legume sau fructe (cartofi, morcovi, etc.) pentru a obtine un piure delicios, in special pentru copii
- sita separa semintele/samburii si cojiile de sucul de rosii
Dimensiuni:
Diametrul: 24 cm
Lungimea manerului: 12,5 cm
Lungimea totala: 36,5 cm
Greutate: 600 g
Utilizare:
Legumele sau fructele pot fi pasate in stare naturala sau fierte, in functie de duritatea acestora. Acestea trebuie sa fie suficient de moale pentru a trece prin gaurile sitei. Pentru o functionare mai usoara se recomanda fierberea legumelor inainte de pasare. Utilizati sita cu dimensiunea corecta sau preferata pentru a separa pulpa si sucul de seminte sau coji. Alegeti sita in functie de marimea semintelor sau de cat de fin doriti sa fie crema sau sucul rezultat. Ideala pentru prepararea sucului de rosii, piure de cartofi sau alte legume, diferite supe creme de legume, etc.
NU folositi masina goala sau NU rotiti manerul fara alimente in masina, functionarea acesteia pe uscat face dificila manevrarea ei iar suprafetele metalice se pot zgaria din cauza frecarii. Odata ce adaugati alimente, lichidele si pulpa acestora creeaza o bariera care previne zgarierea si usureaza functionarea acesteia.